• Vyplácanie cestovného

          • Vážení rodičia,

            ZŠ Holčíkovce bude dňa 29.06.2022 (streda) vyplácať cestovné žiakom v čase od 9:00 hod. do 17:00 hod. Zákonný zástupca  žiaka donesie so sebou  občiansky preukaz. U žiakov  1. a 5. ročníka je potrebný aj rodný list dieťaťa.

            Mgr. Milan Dydňanský - riaditeľ školy

          • Deň detí na bicykli

          • 1. jún je pre všetky deti výnimočný. Práve v tento deň sa väčšina našich žiakov dopravila ráno do školy netradične - na bicykli. Na asfaltovej ploche boli pripravené prekážky, na ktorých si deti vyskúšali svoje zručnosti v jazde na bicykli. Úspešne zvládli jazdu v teréne, osmičku, slalom, prenášanie pohára s vodou, prejazd lavičkou a podjazd vodorovnej tyče. Deti si mohli vyskúšať jazdu, otestovať sa a zdokonaliť svoje cyklistické zručnosti. Po absolvovaní jazdy si ešte overili teoretické poznatky z dopravnej výchovy. Po vyhodnotení výsledkov boli najlepší odmenení diplomami a praktickými cenami. 

            Okrem zdokonaľovania zručností na bicykli si naši starší žiaci zahrali v telocvični futbal. Jednotlivé zmiešané družstvá medzi sebou súperili a prvé tri naujúspešnejšie sme na záverečnom zhromaždení odmenili sladkosťami aj potleskom.

            Krásne športové zážitky si z dnešného sviatku MDD uchovajme. Tešíme sa na budúci rok, čím nás prekvapí...